Home

Roy gjorde jobben i sine 2 utsatte partier, men det holdt likevel bare nesten. Fintelling viser at Vegar vinner på Bergerkvalitet etter at Monradkvalitet var likt. Dvs at det innbyrdes partiet ble utslagsgivende. Arnbjørn tok 3.plassen. Vi gratulerer like godt alle tre! Hele tabellen er omtrent identisk med forhåndsrangeringen, og klasse B ble vunnet av Tore, foran Arvid og Eirik.

Feltets eldstemann, Karsten, avsluttet sterkt med 2 seire, og tjener nærmere 20 ratingpoeng.

Hønefoss Hurtig GP 15 ble vunnet av Roger Ø, foran Roger G og Arvid.

Nå er det juleferie, og vi starter opp tirsdag 2.januar med hurtigsjakk. Klubbmesterskapet starter 9.januar, og det spilles runde de 3 første kveldene. Vi må skjerpe inn litt på avvikling av partier og bruk av mobil:

  • Partier skal avvikles på oppsatt dato. Man kan ikke velge å spille tirsdagen etter fordi det passer bedre. Forfall etter kl.15 samme dag gir automatisk tap på Walk Over.
  • Den som må melde forfall pga jobb/sykdom skal sørge for at partiet avvikles så fort som mulig, helst påfølgende uke.
  • Ihht sjakkreglementet skal mobiltelefoner være helt avslått. Vi tillater at de kan være på hvis man er avhengig av å være tilgjengelig, f,eks har vakt på jobb etc. Men det er ikke greit å surfe på nett og skrive sms mens man spiller. Håper alle har forståelse for at vi nærmer oss vanlige sjakkregler på dette punktet.

 

Ringeriksmesterskapet i hurtigsjakk 2017 avvikles søndag 21.januar kl.11 i kantina hos Leiv Vidar AS.

GOD JUL!


 

Sist oppdatert (onsdag 20. desember 2017 05:11)

 
Dagens sjakkoppgaver