Home

Kjell Håkon vant Hurtig Grand Prix 3 på kvalitet foran Roger Ø. Arve og Tormod slo hhv Arvid og Johan  i utsatte partier i klubbmesterskapet.

Til helgen avsluttes østlandsserien med dobbeltrunde. Hønefoss 1 møter Black Knights hjemme lørdag, og spiller borte mot OSS2 søndag. Hønefoss 2 har spillefri, og satser på at Asker 2 tar knekken på Tønsberg og sikrer opprykk for oss.

Neste lørdag spilles Buskerudmesterskapet i lyn- og hurtigsjakk med tidshandikap på Kongsberg. Håper vi kan stille mange 3-mannslag. Si fra snarest de som ønsker å delta.

Sist oppdatert (onsdag 10. mars 2010 09:58)

 

Hønefoss Hurtig GP3 spilles i kveld. Start kl.18.30.

 

Vår nyvalgte kasserer Jon Friis fyller i dag 75 år. Vi gratulerer!

 

Rune vant toppoppgjøret mot Roy, og Arnbjørn slo Tore i 5.runde i klubbmesterskapet. I tillegg til Anders er disse de eneste med full pott så langt. Alle 3 har 2 utsatte partier. Ellers merker vi oss at Kjell Håkon er i siget igjen etter stang ut mot Tore. Han slo Roger G i går, og har en ratingprestasjon på over 1500 så langt.

Det spilles en del utsatte partier denne uka, og jeg oppdaterer etter hvert.

 

Asle og Jo spilte utsatt parti i går. Asle dro fordel av hjemmebane og vant, noe som må betegnes som den største skrellen så langt i turneringen!

Det gjenstår fortsatt mange partier fra tidligere runder, og de som har flere enn ett utsatt parti anmodes om å ta initiativ til å få avviklet noe utenom spillekvelder, slik at vi kommer à jour, og oppsettet blir mest mulig riktig.

Oppsettet for runde 5 finner du ved å klikke på linken i høyre kolonne.

 
Dagens sjakkoppgaver