Home

      Vidar Taksrud, Tempo vant årets utgave av Hurtigsjakk med tidshandikap, med imponerende 8,5p på 9 runder. Roger Østebø tok 2.plassen med 7,5p fulgt av Rune Myhrvold og Vegar Koi Gandrud med 7p.

      Kun 14 spillere fra 4 klubber stilte til start. Kongsberg og Konnerud var ikke representert i år.

 

Verdens meste ukjente superstormester, Ole Jonny Skjelving fra Danmark, med 2743 i rating, er påmeldt til hurtigsjakk i morra! Blir spennende å se om han dukker opp! Det er jo ikke 1.april, så jeg tror jeg ringer 1000-tipset i VG!

 

NM for klubblag går av stabelen fredag-søndag 8.-10.oktober i Drammen. Jeg har meldt på 2 lag. Har regnet med fullt førstelag, og at vi trommer sammen et 2.lag. 4 spillere/lag, og hvis vi stiller 6/lag så holder det med 2 dager hver.

Foreløpig lagoppstillinger (uthevet bekreftet deltagelse):

Hønefoss 1: Vegar, Even, Rune, Roy, Anders, Kamil

Hønefoss 2: Kjell Håkon, Tormod

Si fra snarest hvis du ønsker å delta!

Sist oppdatert (onsdag 22. september 2010 19:58)

 

De som må melde forfall til runde, må selv ta kontakt med motspiller i god tid! Klarer dere ikke å få tak i vedkommende kan dere ringe meg senest kl.16 samme dag. Det bør ikke være noe problem å få tak i motspiller, jeg får stort sett alltid tak i de jeg skal ha tak i. Hvis dere må melde forfall, så gjør det så tidlig som mulig.

Alle runder starter kl.18.00. Arnbjørn har fått innvilget start kl.19 da han sliter med å rekke til 18. Klokkene vil heretter bli startet presis dersom det ikke er avtalt annet med motspiller. Det er unødvendig at jeg skal være barnevakt!

 

Lørdag arrangeres Hurtigsjakk med tidshandikap på Leiv Vidar. Fremmøte senest kl.10.30. Urovekkende få deltagere så langt, så få ut finger'n!

I høstturneringen gjenstår fortsatt en del partier før 3 runder er unnagjort. Prøver likevel med hurtigsjakk for de øvrige neste tirsdag.

 
Dagens sjakkoppgaver