Home

Beklager lite oppdateringer her de seneste ukene, men redaktøren er litt utenfor sesong :)

  • Vegar er som ventet tatt ut til å spille i Eliteklassen i Landsturneringen i Stavanger. Håper mange flere fra klubben tar turen.
  • Nye norske ratingtall er klare og kan søkes opp her.
  • Jeg håper alle kan bidra til å skaffe sponsorer til vårt bokprosjekt, jubileumsboka som utkommer i vårt 100 årsjubileumsår 2018.

Ha en fortsatt god sommer!


 

Vegar Koi Gandrud tapte mot vinneren IM Johan Sebastian Christiansen, men feide øvrige motstandere av brettet, og sikret 2.plass, og dermed tittelen Buskerudmester, og napp nr 2 i pokalen. Vi gratulerer. Morten Røine tok en sterk 3.plass i gruppe B. Øvrige resultater finner du her.

 

Fredag-søndag arrangeres Blaa lynsjakk 2017 fredag, og Blaafarveværket GP 2017 lørdag og søndag.

Kjell Håkon ble best av våre i fredagens lynsjakk, med 7 av 11 og 5.plass. Vegar fikk 6,5 poeng og 7.plass. GM Jon Ludvig Hammer vant. Johan endte på 36.plass.

Vegar har fått en flying start med 2/2 i GP-turneringen. Her stiller også Kjell Håkon, Kolbjørn, Morten og Johan fra oss. Følg med.

 

Vedlagt nye ratingtall etter klubbmesterskapet.

Les mer …

 

Arvid klarte ikke å stikke kjepper i hjulene, og dermed heter årets klubbmester, som i fjor, Vegar Koi Gandrud. Vi gratulerer. Da er det slutt på klubbkvelder før sommeren, hvis ikke noen vil spille litt 16/5 (?). Håper mange tar turen til Buskerudmesterskapet på Blaafarveværket siste helg i måneden, og at mange deltar i Landsturneringen.

 
Dagens sjakkoppgaver