Home

Kolbjørn vant årets 14. og nest siste hurtigsjakk-GP foran Morten og Tore. 7 spillere, alle mot alle.

Arnbjørn har heng på teten i høstturneringen etter seier mot Arvid, men med favorittseier i resterende partier blir det Roy og Vegar som må skilles på kvalitetspoeng.

Runde 8 er lagt ut, og merk: TURNERINGEN SENDES INN FOR RATING ONSDAG 20/12. ALLE PARTIER MÅ AVVIKLES FØR DETTE. TA KONTAKT OG SØRG FOR Å SPILLE UTENOM TIRSDAGER DERE SOM HAR FLERE USPILTE. De partiene som ikke spilles blir dømt, og rates ikke.

 

FM Vegar Koi Gandrud innfridde et ganske klart favorittstempel, og vant PoB Konnerud GP 2017 med 4,5 av 5. Det største hinderet ble beseiret i 4.runde, da han slo andrerangerte CM Ludy Sousa. Partiene fra runde 2-5 er lagt ut for de som vil spille i gjennom.

 

Anders Nilsson Aure fra Konnerud vant dagens KM i hurtigsjakk med tidshandikap, foran Vegar og Roger Ø. Hønefoss var representert med 7 spillere, og hadde stort sett topp 3 hele dagen, men Anders spurtet med 4,5 på de siste 5, og knep seieren. Vi gratulerer!

Som dere ser på resultatlista var det mye "rare" resultater, og det er jo poenget med turneringsformen. Takk til Modum SK for et fint arrangement, vi kommer tilbake neste år.

 

Kun 2 påmeldte fra Hønefoss til søndagens KM i Vikersund. Håper på mange flere. Fint om man melder seg på tidlig, det er alltid en fordel for arrangøren. Tittelforsvarer Raymond Boger er påmeldt, og har skumle hensikter i år også.

Sist oppdatert (onsdag 08. november 2017 04:47)

 

Hønefoss 1 er sammen med Moss 1 de eneste som er ubeseiret i 1.divisjon etter 1.helg av Østlandsserien. Neste kamp er hjemme mot Nordstrand 2.

Hønefoss 2 møter Follo 2 hjemme i desember. Tabellene, individuelle resultater osv for begge lag finner du nå i menyen til høyre.

Sist oppdatert (mandag 06. november 2017 21:50)

 
Dagens sjakkoppgaver