Home

Vi henger godt med i tetkampen i 1.divisjon, etter en meget overbevisende 3,5-1,5 seier borte mot Sarpsborg i dag. Individuelle resultater kommer etter morgendagens hjemmekamper.

 

Årsmøtet avholdes tirsdag 27/2 kl.18 i klubbens lokaler. Saker som ønskes behandlet må være styret i hende senest 15/2.

 

RM i hurtigsjakk ble avviklet i dag, med 10 spillere på startstreken. Arnbjørn Dyrdal avga kun remis mot Kjell Håkon, som ble nr 2, og ble dermed Ringeriksmester. Kolbjørn tok 3.plassen.

 

Husk Ringeriksmesterskap i hurtigsjakk søndag kl.11 på Leiv Vidar. Startkontingent kr 100,- som går ut igjen i premier. Påmelding HER.

I klubbmesterskapet har Kjell Håkon tat føringen med 3 strake seire.

Vegar spiller i Gibraltar, og åpnet med tap mot GM Richard Rapport (2700) og seier mot WFM Elisabeth Hapala (2097). I runde 3 møter han GM Wang Hao (2711), så det er ikke smågutter han bryner seg på! Følg med HER.

 

Det var noen som ikke hadde fått med seg at det var runde, og èn på jobb, slik at ikke alle partier ble spilt i runde 2. Kjell Håkon har tatt ledelsen etter å ha slått Roy. Runde 3 er satt opp og spilles førstkommende tirsdag.

Vegar har dessverre meddelt at han må trekke seg da han blir mye borte i vinter/vår. Han har ikke spilt noen partier så langt, så Arvid og Johan får seire på Walk Over, og Tore får walk over i runde 3.

 
Dagens sjakkoppgaver