Home

Partiet Boger -Matko blir utsatt en stund siden Miroslav er på ferie. Alle andre partier er spilt, og runde 2 er derfor allerede satt opp, selv om det er halvannen uke til den spilles. Dette gir også mulighet for å avtale å spille førstkommende tirsdag.

 

Ingen nye fjes, men mange gamle. 16 påmeldte til høstturneringen, og 7 av partiene spilt i går. Har ikke fått alle resultatene, men finnes etter hvert på link øverst på siden.

 

Vi trekker 1.runde i høstturneringen kl.17.55 i morra. De som vil være med må være på plass da, eller ha sagt fra til meg på forhånd om eventuelt forfall. Miroslav er utenlands, men regner med å se dere andre. Vel møtt!

 

Her er resultatene fra lagkampen på jubileumsdagen. Buskerud Mix ble alt for sterke, og vant til slutt 25,5-10,5.

 

10 spillere møtte til første klubbkveld etter ferien, og spilte årets 9. hurtigsjakk-GP, 5 runder Swiss. Roger Ø vant, tett fulgt av Morten, Frank og Arve.

Neste tirsdag starter turneringa, og jeg håper alle blir med. Gi tilbakemelding på tlf 41407410 om dere deltar, dere som av ulike årsaker ikke dukket opp i kveld. Håper også det er noen nye som slenger med.

NB! Selg jubileumsboka til slekt og venner, arbeidskolleger mm. Nå slipper du også å lure på hva du skal gi bort til jul!

Sist oppdatert (tirsdag 21. august 2018 21:31)

 
Dagens sjakkoppgaver