Home

Kjell Håkon avsluttet med 2/3 og endte med 4/9, som ga 24.plass og 30 nye ratingpoeng i TV2 Fagernes International 2018. Beste enkeltresultater var seier mot WGM Dolzhikova og remis mot GM Salomon.

Jeg har også lagt inn resultater fra årets første hurtigsjakk-GP, som ble spilt 2.januar. Arnbjørn vant foran Ståle og Frank. 9 spillere, alle mot alle.

 

Årets 6. hurtigsjakk-GP ble vunnet av Kolbjørn foran Arnbjørn. 6 spillere, enkel Berger.

I klubbmesterskapet vant Arvid og Raymond mot hhv Johan og Rune. Rune ofret seg til vinststilling, men fant ikke den riktige fortsettelsen, og da tåka lettet manglet han for mange brikker og ga opp. Raymond og Arnbjørn er dermed i posisjon til å kunne kjempe om turneringsseieren, men i og med at èn fugl i hånda er bedre enn 10 på taket, så er det foreløpig fordel til Kjell Håkon.

Runde 8 er satt opp, og spilles førstkommende tirsdag. Tore har valgt å fullføre turneringen likevel, så vi har en del utsatte partier. Hvis alle kommer hver gang fremover så går det fint. Håper vi for en gang skyld er alle mann alle tirsdag.

 

Kjell Håkon er vår eneste deltager i Fagernes International 2018. Han innledet med tap med svart mot IM von Bahr (SVE) og møter ny svenske med svart i dag da han spiller svart mot IM Ari Ziegler. Masse direktesendte partier, så følg med f.eks hos ChessBomb.

 

Her har dere resultatlistene for helgens BM for lag i lyn- og hurtigsjakk med tidshandikap. Av 13 lag endte 1.laget på hhv 4. og 7.plass, mens 2.laget fikk to 12.plasser. På Hønefoss 1 spilte Kjell Håkon, Kolbjørn og Morten, mens Hønefoss 2 bestod av Roger G, Håvard og Johan.

 

Vi holder som alltid åpent i påsken, og håper å få avviklet en del utsatte partier.

 
Dagens sjakkoppgaver