Home

Vi arrangerer siste runde nå førstkommende tirsdag, og så må alle andre utsatte partier spilles innen 20/12. Møt opp de 2 siste tirsdagene, og sørg for at det vi ikke rekker da spilles på andre dager.

Sist oppdatert (lørdag 09. desember 2017 07:41)

 

Uten at vi klarte å få det med oss spilte Raymond seg til bronse i NM i hurtigsjakk for senior sist helg! Vi gratulerer! 6,5 poeng på 9 runder, et halvt kvalitetspoeng foran Trond Støre, og et halvpoeng bak vinneren Avduraim Dogani fra Fredrikstad..

 

Ankermann Vegar var opptatt med eksamen, Raymond spiller i London, men vi klarte likevel å dra i land en 3-2 seier over Nordstrand 2. Reserve Roger Ø ble matchvinner på 5.bord, da alle de øvrige partier endte remis.

Hønefoss 2 gikk på sitt andre knepne tap, denne gang mot Follo 2. Ståle ga oss tidlig ledelsen, og Kolbjørn spilte remis. Dessverre tapte både Morten og Arve til slutt, og vi står dermed fortsatt uten poeng i 3.divisjon avd.B.

HØNEFOSS 1 - NORDSTRAND 2        3-2

  1. R.Myhrvold - B.Thanke       remis
  2. K.H.Lien - L.Eckhardt         remis
  3. R.Kvamme - F.R.Lund        remis
  4. A.Dyrdal - A.B.Lund           remis
  5. R.Østebø - P.K.Vigdal         1-0

HØNEFOSS 2 - FOLLO 2       1,5-2,5

  1. K.A.Johansen - T.Furnes        remis
  2. M.Røine - P.Lund          0-1
  3. A.Frydenlund - P.Lea    0-1
  4. S.Bergli - S. Simonsen   1-0
 

Hønefoss SK spiller dobbel hjemmekamp søndag, da Hønefoss 1 møter Nordstrand 2, og Hønefoss 2 møter Follo 2.

I helgen starter også London Chess Classic FIDE Open, hvor Raymond Boger stiller til start. Denne turneringen spilles parallellt med at verdenseliten spiller London Chess Classic, hvor Magnus åpnet med remis mot Caruana.

 

Klubbmesterskapet i jubileumsåret 2018 starter tirsdag 9.januar. Jeg har opprettet turneringen i turneringsservice, og legger etter hvert inn alle jeg vet skal være med. For øvrig er alle andre også velkomne til å delta, og det er bare å melde seg på online.

 
Dagens sjakkoppgaver