Home

Årets 7. hurtigsjakk-GP samlet 5 deltagere, og ble vunnet av Roger Østebø foran Morten, Roger G og Ståle på delt 2.plass.

Kjell Håkon slo Kolbjørn, og dermed er det bare Arnbjørn som kan nekte ham klubbmestertittelen. Men, da må Arnbjørn slå Roy, og Kjell Håkon må avgi poeng i siste runde, og han har allerede møtt alle sine argeste konkurrenter. I et annet parti fikk endelig Tore sin første seier i turneringen, da han slo Johan.

 

Årets 6. hurtigsjakk-GP: 4 spillere, alle mot alle 2 ganger, og vinner til slutt ble Morten foran Frank.

I klubbmesterskapet ble det remis i toppoppgjøret Lien-Dyrdal, mens Raymonds sjanser til turneringsseier ble kraftig svekket etter tap mot en Kolbjørn i godt slag. Vi fikk avviklet mange utsatte partier, og med bra oppmøte også neste tirsdag så er vi snart klare for siste runde.

 

Sparebankstiftelsen hadde i går sitt årlige Gavedryss, og 100-årsjubilanten Hønefoss Sjakklubb, ved Arve Frydenlund, mottok en sjekk på kr 10000,-. Vi takker så mye, og lover å holde det gående i 100 til.


 

Nesten fullt oppmøte i går, kun ett forfall. Nesten hele runde 8 avviklet. Rune har tatt teten etter remis mot Roy, men forspilte samtidig i praksis sine sjanser for turneringsseier. Dvs at klubbmesteren, for første gang siden 2007(!), ikke blir Myhrvold eller Gandrud. Kampen om seieren står mellom Kjell Håkon, Arnbjørn og Raymond.

Årets turnering på Hønefoss GP på General Hotell spilles 14.-16.september. I år som en jubileumsturnering med 7 runder, hvorav de 3 første som hurtigsjakk fredag. Håper alle blir med! Meld deg på her.

Sist oppdatert (onsdag 04. april 2018 06:19)

 

Plan for resten av våren:

  • 3/4: Klubbmesterskap runde 8
  • 24/4 Fischer Random
  • 1/5: Klubbmesterskap siste runde
  • 15/5: Klubbmesterskap lynsjakk 2018

Da skal det være rikelig med tid til å avvikle alle utsatte partier før siste runde. Vi prøver oss med en Fischer Random-turnering 24/4 for å sjekke interessen.

 
Dagens sjakkoppgaver