Home

Ankermann Vegar var opptatt med eksamen, Raymond spiller i London, men vi klarte likevel å dra i land en 3-2 seier over Nordstrand 2. Reserve Roger Ø ble matchvinner på 5.bord, da alle de øvrige partier endte remis.

Hønefoss 2 gikk på sitt andre knepne tap, denne gang mot Follo 2. Ståle ga oss tidlig ledelsen, og Kolbjørn spilte remis. Dessverre tapte både Morten og Arve til slutt, og vi står dermed fortsatt uten poeng i 3.divisjon avd.B.

HØNEFOSS 1 - NORDSTRAND 2        3-2

  1. R.Myhrvold - B.Thanke       remis
  2. K.H.Lien - L.Eckhardt         remis
  3. R.Kvamme - F.R.Lund        remis
  4. A.Dyrdal - A.B.Lund           remis
  5. R.Østebø - P.K.Vigdal         1-0

HØNEFOSS 2 - FOLLO 2       1,5-2,5

  1. K.A.Johansen - T.Furnes        remis
  2. M.Røine - P.Lund          0-1
  3. A.Frydenlund - P.Lea    0-1
  4. S.Bergli - S. Simonsen   1-0
 

Hønefoss SK spiller dobbel hjemmekamp søndag, da Hønefoss 1 møter Nordstrand 2, og Hønefoss 2 møter Follo 2.

I helgen starter også London Chess Classic FIDE Open, hvor Raymond Boger stiller til start. Denne turneringen spilles parallellt med at verdenseliten spiller London Chess Classic, hvor Magnus åpnet med remis mot Caruana.

 

Klubbmesterskapet i jubileumsåret 2018 starter tirsdag 9.januar. Jeg har opprettet turneringen i turneringsservice, og legger etter hvert inn alle jeg vet skal være med. For øvrig er alle andre også velkomne til å delta, og det er bare å melde seg på online.

 

Kolbjørn vant årets 14. og nest siste hurtigsjakk-GP foran Morten og Tore. 7 spillere, alle mot alle.

Arnbjørn har heng på teten i høstturneringen etter seier mot Arvid, men med favorittseier i resterende partier blir det Roy og Vegar som må skilles på kvalitetspoeng.

Runde 8 er lagt ut, og merk: TURNERINGEN SENDES INN FOR RATING ONSDAG 20/12. ALLE PARTIER MÅ AVVIKLES FØR DETTE. TA KONTAKT OG SØRG FOR Å SPILLE UTENOM TIRSDAGER DERE SOM HAR FLERE USPILTE. De partiene som ikke spilles blir dømt, og rates ikke.

 

FM Vegar Koi Gandrud innfridde et ganske klart favorittstempel, og vant PoB Konnerud GP 2017 med 4,5 av 5. Det største hinderet ble beseiret i 4.runde, da han slo andrerangerte CM Ludy Sousa. Partiene fra runde 2-5 er lagt ut for de som vil spille i gjennom.

 
Dagens sjakkoppgaver