Home

Veldig få fra Hønefoss SK har tatt veien til Drammen i helgen. I NM i lynsjakk fredag fikk Kjell Håkon 4,5 og Raymond 4 poeng på 9 runder. Simen Agdestein vant.

I hurtigsjakk-NM lørdag og søndag har Kjell Håkon slitt, og Raymond trukket seg etter 4 runder. Johan har gjort et bra resultat i gruppe C. Også her er Simen Agdestein i tet, men èn runde gjenstår.

 

Kommende helg spiller Hønefoss 1 borte mot Vålerenga 3 lørdag, og hjemme mot SK 1911 2 søndag. Hønefoss 2 spiller borte mot OSS kadett søndag. Hold av helgen!


 

Første runde trekkes like etter kl.18 tirsdag, så de som skal være med må være på plass da. er det noen som av en eller annen grunn kommer senere så må jeg ha beskjed. Det blir runde de 3 første tirsdagene, før vi går over til annenhver gang. Rundestart er som de 10-15 siste årene kl.18, og avvik fra dette må avtales på forhånd. Håper alle kan tilstrebe å stille hver tirsdag, slik at vi slipper masse utsatte partier, som har vært et problem de siste årene.

 

Roy gjorde jobben i sine 2 utsatte partier, men det holdt likevel bare nesten. Fintelling viser at Vegar vinner på Bergerkvalitet etter at Monradkvalitet var likt. Dvs at det innbyrdes partiet ble utslagsgivende. Arnbjørn tok 3.plassen. Vi gratulerer like godt alle tre! Hele tabellen er omtrent identisk med forhåndsrangeringen, og klasse B ble vunnet av Tore, foran Arvid og Eirik.

Feltets eldstemann, Karsten, avsluttet sterkt med 2 seire, og tjener nærmere 20 ratingpoeng.

Hønefoss Hurtig GP 15 ble vunnet av Roger Ø, foran Roger G og Arvid.

Nå er det juleferie, og vi starter opp tirsdag 2.januar med hurtigsjakk. Klubbmesterskapet starter 9.januar, og det spilles runde de 3 første kveldene. Vi må skjerpe inn litt på avvikling av partier og bruk av mobil:

  • Partier skal avvikles på oppsatt dato. Man kan ikke velge å spille tirsdagen etter fordi det passer bedre. Forfall etter kl.15 samme dag gir automatisk tap på Walk Over.
  • Den som må melde forfall pga jobb/sykdom skal sørge for at partiet avvikles så fort som mulig, helst påfølgende uke.
  • Ihht sjakkreglementet skal mobiltelefoner være helt avslått. Vi tillater at de kan være på hvis man er avhengig av å være tilgjengelig, f,eks har vakt på jobb etc. Men det er ikke greit å surfe på nett og skrive sms mens man spiller. Håper alle har forståelse for at vi nærmer oss vanlige sjakkregler på dette punktet.

 

Ringeriksmesterskapet i hurtigsjakk 2017 avvikles søndag 21.januar kl.11 i kantina hos Leiv Vidar AS.

GOD JUL!


 

Sist oppdatert (onsdag 20. desember 2017 05:11)

 

Følgende partier gjenstår i høstturneringen, og må spilles i kveld. Håvard har 2, så ett må spilles i morra:

  • Kvamme - Lien
  • Lystad - Dyrdal
  • Edvardsen - Sandum
  • Sandum - Hansen

For resten av oss blir det årets siste hurtigsjakk-GP. Hvis noen har lånt brett, brikker, klokke for å spille privat, så ta det med i kveld så vi får tatt en opptelling.

Sist oppdatert (tirsdag 19. desember 2017 16:24)

 
Dagens sjakkoppgaver