Home

Søndag 12.mars arrangerer Konnerud SK lynsjakk-GP. Påmelding her.

 

Vi spiller som alltid også i vinterferien. Håper å få avviklet mange av de utsatte partiene. Hurtigsjakk-GP kl.1830 for øvrige. Kasserer melder om mange som ikke har innbetalt medlemskontingent til fristen, så sørg for å få dette på plass så fort som mulig.

 

En amputert runde 4 i klubbmesterskapet ble avviklet i går. Mange overraskende resultater hvis man ser på rating. Johan vant over Morten, Ole Christian slo Arve, Jørgen tok sitt første halvpoeng mot Tormod, som har fått en dårlig start. Må be om at alle prioriterer å spille sjakk tirsdager hvis man ikke jobber. Vi har atter en gang kommet skjevt ut grunnet alt for mye forfall. De som får flere utsatte partier må sørge for å ta igjen disse.

 

FM Vegar Koi Gandrud innfridde favorittstempelet, og vant helgens Masfjorden GP med 5 av 6. Han var helt suveren, og vant med et helt poeng ned til FM Johannes Kvisla og Afras Mansoor.

 

7 spillere og enkel Berger i årets andre hurtigsjakk-GP. Vegar til topps foran Roger G og Morten. I klubbmesterskapet ble det spilt 3 utsatte partier, og runde 4 er lagt ut.

 
Turneringer i Buskerud
Dagens sjakkoppgaver