Home

Vårsesongen avsluttes i morra med Klubbmesterskap i Lynsjakk. Møt opp. Spillestart kl.1830.

 

Blaafarveværket GP 2.juni er også Buskerudmesterskap i hurtigsjakk 2018. Håper på en stor deegasjon fra Hønefoss. Påmelding HER.

Fredag 1.juni er det lynsjakk samme sted, påmelding HER.

Sist oppdatert (onsdag 09. mai 2018 22:06)

 

Kjell Håkon Lien vant siste parti mot Håvard Sandum, og tok en overlegen seier i klubbmesterskapet med 8 av 9. En ratingprestasjon på 2287 og ca 26 nye ratingpoeng lar seg høre. Muligens er han den yngste klubbmester noensinne, men det får vi spørre Øystein Brekke om! Arnbjørn Dyrdal leverte en sterk turnering, og tok 2.plassen, fulgt av Rune Myhrvold. Klasse B ble vunnet av Håvard Sandum foran Kolbjørn Albin-Johansen og Roger Granum.

Hurtigsjakk-GP 8 ble arrangert som enkel Berger med 7 deltagere. Roger Østebø vant med full pott, foran Arnbjørn og Kolbjørn.

 

6 spillere møtte til vårt lille prøveprosjekt med Fischer Random Rapid. Roger Ø vant foran Ståle og Frank.

dersom ingen har sterke motforestillinger kjører vi etter oppsatt plan, med siste runde neste gang, selv om det er 1.mai. Så blir det hurtigsjakk-GP 8.mai og klubbmesterskap i lynsjakk 15.mai før vi tar sommerferie.

Oppsettet for siste runde kommer i ettermiddag siden jeg ikke har fått resultat fra Dyrdal-Kvamme ennå.

 

I morgen er siste sjanse til å avvikle utsatte partier på spillekveld før siste runde.

For de som ikke skal spille turneringsparti arrangeres en 5-runders turnering i Fischer Random, med start presis kl.1830.

 
Dagens sjakkoppgaver