Home

Hønefoss GP 2017 spilles på General Hotell 13.-15.oktober. Link til påmelding i menyen øverst. Håper på bred oppslutning fra egne medlemmer.

 

Vegar spiller Grenke Open i Karlsruhe i Tyskland i påsken. Første runde i morgen. Følg med her.

 

Roy har inntatt teten, og lagt press på de øvrige i toppen, etter seier mot Roger G i går. Roy, Rune og Vegar har alle avgitt ett poeng, så det blir et bikkjeslagsmål om klubbmestertittelen. Raymond kan også blande seg inn, da han møter Roy og Rune i runde 7 og 8. Runde 8 er lagt ut, og håper på fullt fremmøte 3.påskedag. Det nærmer seg siste runde, og de som har utsatte partier må få avviklet disse snarest, Vil helst unngå å dømme uspilte partier.

Runde 8 spilles 3.påskedag, og alle må møte!

GOD PÅSKE!

 

Som alltid spiller vi tirsdag i påskeuka. Det er mange utsatte partier, og viktig at vi får avviklet så mange som overhode mulig til uka, da dette har betydning for oppsettet av neste runde! Likeledes er det viktig at alle stiller tirsdagen etter, slik at vi kommer ajour før siste runde.

 

I dagens Buskerudmesterskap i lyn- og hurtigsjakk med tidshandikap, på Skavanger skole i Kongsberg, ble det seier til Hønefoss 1 både i lyn- og hurtigsjakk. På vinnerlaget spilte Kjell Håkon, Arnbjørn og Kolbjørn.

Hønefoss 2 endte på 16.plass i lynsjakk, og på 12.plass i hurtigsjakk. På laget spilte Johan, Jørgen og Kristian Isak.

Vinnerlaget, fra v: Arnbjørn, Kjell Håkon, Kolbjørn (Foto: Johan Lien)

Sist oppdatert (søndag 02. april 2017 21:50)

 
Dagens sjakkoppgaver