Home

Tirsdag 3.oktober ble hurtigsjakk-GP nr 10 spilt, med 7 deltagere. Roger G vant med fullt hus, foran Frank.

 

9.-10.desember arrangeres unionskamp i Karlstad! Dette er en lagturnering med tidshandikap, med flotte premier. De 16 første lagene fra Norge som melder seg på får være med. Si fra kjapt.

 

Oslo Chess Festival spilles denne uken, hvor Rune Myhrvold stiller i hovedturneringen, og han og Raymond Boger spiller den innlagte Oslo Chess Festival Rapid. I sistnevnte er Raymond på delt 2.plass før siste runde. Resultatlister finner du her:

OSS Chess Festival

Oslo Chess Festival Rapid

Sist oppdatert (torsdag 05. oktober 2017 21:06)

 

I 3.runde i høstturneringen vant Vegar toppoppgjøret mot Roy. Han er dermed alene i tet med 3/3. Arnbjørn og Roger Ø vant mot hhv Håvard og Tore, og følger nærmest.

Neste uke er det høstferie, men selvfølgelig sjakk likevel. Ingen av de utsatte partiene kan spilles da, så da oppfordrer jeg alle til å møte opp og spille hurtigsjakk.

Jeg har meldt på 2 lag i Østlandsserien. Sjekk terminlista på www.sjakk.no og hold av datoene.

De som ikke ennå har meldt seg på Hønefoss GP, men skal være med, meld dere på nå. Vi trenger også sponsorer, så håper litt flere enn Johan kan gjøre en jobb her. Alle monner drar. Spør arbeidsgiver.

 

Åpent Buskerudmesterskap i lynsjakk 2017 ble arrangert søndag, på Svensedammen skole på Konnerud. FM Johannnes Haug fra Nordstrand var fullstendig overlegen, og ledet fra start til mål. Etter 15 runder var han 1,5 poeng foran FM Hobber og FM Kvisla. På 4.plass, og dermed beste Buskerudspiller, kom Vegar Koi Gandrud. Han startet med 3/3 og avsluttet med 5/5, med 3,5 av 7 midtveis holdt ikke helt.

Fjorårets Buskerudmester Kjell Håkon Lien endte på 6.plass. Raymond Boger på 8.plass, og Johan Lien på 37.plass.

På bildet ser vi fra v.: Kvisla, Haug, Hobber og Gandrud (Foto: R.Boger)

Sist oppdatert (mandag 25. september 2017 05:56)

 
Dagens sjakkoppgaver