Home

Arvid klarte ikke å stikke kjepper i hjulene, og dermed heter årets klubbmester, som i fjor, Vegar Koi Gandrud. Vi gratulerer. Da er det slutt på klubbkvelder før sommeren, hvis ikke noen vil spille litt 16/5 (?). Håper mange tar turen til Buskerudmesterskapet på Blaafarveværket siste helg i måneden, og at mange deltar i Landsturneringen.

 

Vegar og Kolbjørn spilte i helgen Gjøvik GP, og endte til slutt på hhv 7. og 31.plass. Vegars sjanser til topplassering røk etter tap i nest siste runde.

Sist oppdatert (søndag 07. mai 2017 19:16)

 

Roy Kvamme leder klubbmesterskapet i det ett eneste parti gjenstår. Der skal Vegar Koi Gandrud spille hvit mot Arvid Gundersen, og med seier der er det han som blir klubbmester. Partiet spilles førstkommende tirsdag.

Klasse B er vunnet av Eirik Norbakken, til tross for dagens tap mot Arvid. På plassene bak følger Frank Lystad og Karsten Hansen.

 

Arnbjørn vant årets 6. hurtigsjakk-GP, foran Frank og Tore. 9 spillere, enkel Berger. Turneringen ble lagt inn i TS i etterkant, så rekkefølgen på rundene, hvem som var hvit/svart osv stemmer ikke, men resultatene stemmer.

Siste runde i klubbmesterskapet er satt opp, og håper alle stiller tirsdag.

 

Følgende partier må avvikles i dag eller ila uka:

  • Lien - Gandrud (runde 6)
  • Sandum - Johannessen (runde 6) x
  • Johansen - Granum (runde 7) x
  • Dyrdal - Sandum (runde 7)
  • Gandrud - Gundersen (runde 8) x
  • Norbakken - Lien (runde 8) x

Kryss bak de partier som bør avvikles i dag, slik at vi får gjennomført flest mulig.

 
Dagens sjakkoppgaver