Home

Sparebankstiftelsen hadde i går sitt årlige Gavedryss, og 100-årsjubilanten Hønefoss Sjakklubb, ved Arve Frydenlund, mottok en sjekk på kr 10000,-. Vi takker så mye, og lover å holde det gående i 100 til.


 

Nesten fullt oppmøte i går, kun ett forfall. Nesten hele runde 8 avviklet. Rune har tatt teten etter remis mot Roy, men forspilte samtidig i praksis sine sjanser for turneringsseier. Dvs at klubbmesteren, for første gang siden 2007(!), ikke blir Myhrvold eller Gandrud. Kampen om seieren står mellom Kjell Håkon, Arnbjørn og Raymond.

Årets turnering på Hønefoss GP på General Hotell spilles 14.-16.september. I år som en jubileumsturnering med 7 runder, hvorav de 3 første som hurtigsjakk fredag. Håper alle blir med! Meld deg på her.

Sist oppdatert (onsdag 04. april 2018 06:19)

 

Plan for resten av våren:

  • 3/4: Klubbmesterskap runde 8
  • 24/4 Fischer Random
  • 1/5: Klubbmesterskap siste runde
  • 15/5: Klubbmesterskap lynsjakk 2018

Da skal det være rikelig med tid til å avvikle alle utsatte partier før siste runde. Vi prøver oss med en Fischer Random-turnering 24/4 for å sjekke interessen.

 

Kjell Håkon avsluttet med 2/3 og endte med 4/9, som ga 24.plass og 30 nye ratingpoeng i TV2 Fagernes International 2018. Beste enkeltresultater var seier mot WGM Dolzhikova og remis mot GM Salomon.

Jeg har også lagt inn resultater fra årets første hurtigsjakk-GP, som ble spilt 2.januar. Arnbjørn vant foran Ståle og Frank. 9 spillere, alle mot alle.

 

Årets 6. hurtigsjakk-GP ble vunnet av Kolbjørn foran Arnbjørn. 6 spillere, enkel Berger.

I klubbmesterskapet vant Arvid og Raymond mot hhv Johan og Rune. Rune ofret seg til vinststilling, men fant ikke den riktige fortsettelsen, og da tåka lettet manglet han for mange brikker og ga opp. Raymond og Arnbjørn er dermed i posisjon til å kunne kjempe om turneringsseieren, men i og med at èn fugl i hånda er bedre enn 10 på taket, så er det foreløpig fordel til Kjell Håkon.

Runde 8 er satt opp, og spilles førstkommende tirsdag. Tore har valgt å fullføre turneringen likevel, så vi har en del utsatte partier. Hvis alle kommer hver gang fremover så går det fint. Håper vi for en gang skyld er alle mann alle tirsdag.

 
Dagens sjakkoppgaver