Home

Kjell Håkon Lien vant siste parti mot Håvard Sandum, og tok en overlegen seier i klubbmesterskapet med 8 av 9. En ratingprestasjon på 2287 og ca 26 nye ratingpoeng lar seg høre. Muligens er han den yngste klubbmester noensinne, men det får vi spørre Øystein Brekke om! Arnbjørn Dyrdal leverte en sterk turnering, og tok 2.plassen, fulgt av Rune Myhrvold. Klasse B ble vunnet av Håvard Sandum foran Kolbjørn Albin-Johansen og Roger Granum.

Hurtigsjakk-GP 8 ble arrangert som enkel Berger med 7 deltagere. Roger Østebø vant med full pott, foran Arnbjørn og Kolbjørn.

 

6 spillere møtte til vårt lille prøveprosjekt med Fischer Random Rapid. Roger Ø vant foran Ståle og Frank.

dersom ingen har sterke motforestillinger kjører vi etter oppsatt plan, med siste runde neste gang, selv om det er 1.mai. Så blir det hurtigsjakk-GP 8.mai og klubbmesterskap i lynsjakk 15.mai før vi tar sommerferie.

Oppsettet for siste runde kommer i ettermiddag siden jeg ikke har fått resultat fra Dyrdal-Kvamme ennå.

 

I morgen er siste sjanse til å avvikle utsatte partier på spillekveld før siste runde.

For de som ikke skal spille turneringsparti arrangeres en 5-runders turnering i Fischer Random, med start presis kl.1830.

 

Årets 7. hurtigsjakk-GP samlet 5 deltagere, og ble vunnet av Roger Østebø foran Morten, Roger G og Ståle på delt 2.plass.

Kjell Håkon slo Kolbjørn, og dermed er det bare Arnbjørn som kan nekte ham klubbmestertittelen. Men, da må Arnbjørn slå Roy, og Kjell Håkon må avgi poeng i siste runde, og han har allerede møtt alle sine argeste konkurrenter. I et annet parti fikk endelig Tore sin første seier i turneringen, da han slo Johan.

 

Årets 6. hurtigsjakk-GP: 4 spillere, alle mot alle 2 ganger, og vinner til slutt ble Morten foran Frank.

I klubbmesterskapet ble det remis i toppoppgjøret Lien-Dyrdal, mens Raymonds sjanser til turneringsseier ble kraftig svekket etter tap mot en Kolbjørn i godt slag. Vi fikk avviklet mange utsatte partier, og med bra oppmøte også neste tirsdag så er vi snart klare for siste runde.

 
Dagens sjakkoppgaver