Home

Arve Frydenlund vant årets 5. hurtigsjakk-GP, foran Roger Granum og Morten Røine.

I klubbmesterskapet er det igjen helt åpent, etter at Roy nedspilte Rune i sluttspillet i et utsatt parti fra runde 5. Runde 7 er satt opp.

 

Håper på en tilnærmet forfallsfri dag i morra, og at vi kan avvikle følgende utsatte partier:

  • Kvamme - Myhrvold
  • Sandum - Thingstad
  • Johannessen - Dyrdal
  • Norbakken - Johansen
  • Østebø - Boger ev. Gundersen

Vi vil i så fall stå igjen med 5 utsatte partier.

Jeg kommer først litt før kl.19 med PC, så hurtigsjakk-GP starter kl.19. Dersom det er 6 eller færre som skal spille hurtigsjakk kan dere spille alle mot alle, hvor en sitter på enden og snur. Dersom det er oddetall skal brettene stå, med walk over i ene enden.

Sist oppdatert (mandag 27. mars 2017 20:53)

 

Kun 4 partier spilt i runde 6 i går. Nå har 7 av 20 spillere 2 utsatte partier. Det kan bli en utfordring å få avviklet alt på tirsdager. Håper vi slipper å dømme partier som ikke blir spilt. Husk at det er den som melder forfall på opprinnelig spilledato som må ta initiativ til å få avviklet partiene.

Kun Kolbjørn og Jørgen som har sagt at de helt sikkert kan spille lagsjakk med tidshandikap på Kongsberg søndag 2.april, så jeg har ikke meldt på noe lag ennå. Håper flere melder seg kjapt, og før neste tirsdag.

 

Hvem blir med? Send meg sms på 41407410 eller si fra senest neste tirsdag.

Les mer …

 

Roger Østebø vant årets 4. hurtigsjakk-GP, foran Frank og Morten. 8 spillere, 6 runder. I klubbmesterskapet ble det avviklet 3 partier. Kristian Isak, Ole Christian og Eirik kjempet alle hardt, men måtte til slutt gi tapt mot hhv Johan, Kolbjørn og Vegar. Runde 6 er lagt ut.

 
Turneringer i Buskerud
Dagens sjakkoppgaver