Home

Her er resultatene fra lagkampen på jubileumsdagen. Buskerud Mix ble alt for sterke, og vant til slutt 25,5-10,5.

 

10 spillere møtte til første klubbkveld etter ferien, og spilte årets 9. hurtigsjakk-GP, 5 runder Swiss. Roger Ø vant, tett fulgt av Morten, Frank og Arve.

Neste tirsdag starter turneringa, og jeg håper alle blir med. Gi tilbakemelding på tlf 41407410 om dere deltar, dere som av ulike årsaker ikke dukket opp i kveld. Håper også det er noen nye som slenger med.

NB! Selg jubileumsboka til slekt og venner, arbeidskolleger mm. Nå slipper du også å lure på hva du skal gi bort til jul!

Sist oppdatert (tirsdag 21. august 2018 21:31)

 

I morra starter vi opp igjen med spillekvelder, og høstturneringen starter neste tirsdag. Oppfordrer også alle som vil delta i Hønefoss GP og BM i lynsjakk på General om å gå inn på menyen øverst og melde seg på.

Og så håper jeg alle medlemmer gjør en heroisk innsats for å selge flest mulig eksemplarer av jubileumsboka!

 

Fredag 17.august 2018 står igjen som sjakkens dag i Hønefoss. Dagen ble innledet med Øystein Brekkes boklansering og pressekonferanse på biblioteket, før turen gikk til Kuben, hvor Hønefoss All Star spilte hurtigsjakkmatch mot et sammensatt lag fra Buskerud. Her ble Hønefoss SK satt kraftig på plass, men ristet det av seg, og feiret bursdagen med en jubileumsmiddag på Grand Hotell. Ordfører Kjell B.Hansen og NSF's visepresident var blant gjestene, og det var også etterkommere etter flere av klubbens toppspillere fra mange tiår tilbake.

Jubileet ble også behørig omtalt i lokalpressen fredag og lørdag.


Sist oppdatert (mandag 20. august 2018 18:54)

 

Hønefoss Sjakklubb fyller 100 år fredag, og programmet er som følger:

  • Kl.12.00 Boka "Hønefoss Sjakklubb gjennom 100 år" av Øystein Brekke lanseres i en åpen pressekonferanse på Ringerike bibliotek.
  • Kl.17.30 Et All Star-team fra Hønefoss SK spiller lagkamp over 2 runder hurtigsjakk mot et sammensatt lag fra Buskerud Sjakkrets, i 2.etasje på Kuben kjøpesenter.
  • Kl.19.18 Jubileumsmiddag på Grand Hotell, hvor klubben ble stiftet i 1918.

Sist oppdatert (tirsdag 14. august 2018 06:59)

 
Dagens sjakkoppgaver