Home

Tore Edvardsen var i det umulige hjørnet, og leverte flere flotte partier da han gikk til topps i årets 10. hurtigsjakk-GP, foran Roger Ø og Morten.

 

Kun 11 dager til Hønefoss SK 100 år - Jubileumsturnering 2018 GP. 32 påmeldte så langt. Fint hvis de som skal være med melder seg på nå i stedet for å vente til siste liten, og det har litt med planlegging å gjøre. Meld deg på HER nå.

 

Partiet Boger -Matko blir utsatt en stund siden Miroslav er på ferie. Alle andre partier er spilt, og runde 2 er derfor allerede satt opp, selv om det er halvannen uke til den spilles. Dette gir også mulighet for å avtale å spille førstkommende tirsdag.

 

Ingen nye fjes, men mange gamle. 16 påmeldte til høstturneringen, og 7 av partiene spilt i går. Har ikke fått alle resultatene, men finnes etter hvert på link øverst på siden.

 

Vi trekker 1.runde i høstturneringen kl.17.55 i morra. De som vil være med må være på plass da, eller ha sagt fra til meg på forhånd om eventuelt forfall. Miroslav er utenlands, men regner med å se dere andre. Vel møtt!

 
Dagens sjakkoppgaver