Home

I morra starter vi opp igjen med spillekvelder, og høstturneringen starter neste tirsdag. Oppfordrer også alle som vil delta i Hønefoss GP og BM i lynsjakk på General om å gå inn på menyen øverst og melde seg på.

Og så håper jeg alle medlemmer gjør en heroisk innsats for å selge flest mulig eksemplarer av jubileumsboka!

 

Fredag 17.august 2018 står igjen som sjakkens dag i Hønefoss. Dagen ble innledet med Øystein Brekkes boklansering og pressekonferanse på biblioteket, før turen gikk til Kuben, hvor Hønefoss All Star spilte hurtigsjakkmatch mot et sammensatt lag fra Buskerud. Her ble Hønefoss SK satt kraftig på plass, men ristet det av seg, og feiret bursdagen med en jubileumsmiddag på Grand Hotell. Ordfører Kjell B.Hansen og NSF's visepresident var blant gjestene, og det var også etterkommere etter flere av klubbens toppspillere fra mange tiår tilbake.

Jubileet ble også behørig omtalt i lokalpressen fredag og lørdag.


Sist oppdatert (mandag 20. august 2018 18:54)

 

Hønefoss Sjakklubb fyller 100 år fredag, og programmet er som følger:

  • Kl.12.00 Boka "Hønefoss Sjakklubb gjennom 100 år" av Øystein Brekke lanseres i en åpen pressekonferanse på Ringerike bibliotek.
  • Kl.17.30 Et All Star-team fra Hønefoss SK spiller lagkamp over 2 runder hurtigsjakk mot et sammensatt lag fra Buskerud Sjakkrets, i 2.etasje på Kuben kjøpesenter.
  • Kl.19.18 Jubileumsmiddag på Grand Hotell, hvor klubben ble stiftet i 1918.

Sist oppdatert (tirsdag 14. august 2018 06:59)

 

Frank Lystad stilte i klasse 50+ i EM for senior i Drammen sist uke. GM Simen Agdestein vant som forventet, mens Frank endte på 28.plass med 4 poeng på 9 runder. Dette ga en ratingprestasjon på ca 100 poeng over egen rating, og ratinggevinst på 37 poeng. Hans beste enkeltprestasjoner var nok remisene i runde 2 og 3 mot hhv Nyboe Jensen (DAN 2083) og Zimmermann (NED 2184). Disse endte på hhv 6. og 4.plass.Resultatlistene finner du her, og ved å klikke på Franks navn kan du spille i gjennom alle hans partier.

 

Søndag 14.oktober arrangerer vi Åpent Buskerudmesterskap i lynsjakk 2018 på General Hotell. Turneringen spilles over 13 runder Sveitser, inngår i NGP og FIDE-rates. Påmelding her.

 
Dagens sjakkoppgaver