Home

Her har dere resultatlistene for helgens BM for lag i lyn- og hurtigsjakk med tidshandikap. Av 13 lag endte 1.laget på hhv 4. og 7.plass, mens 2.laget fikk to 12.plasser. På Hønefoss 1 spilte Kjell Håkon, Kolbjørn og Morten, mens Hønefoss 2 bestod av Roger G, Håvard og Johan.

 

Vi holder som alltid åpent i påsken, og håper å få avviklet en del utsatte partier.

 

Modum 1 og Modum 2 vant hver sin turnering i NM lyn- og hurtigsjakk med tidshandikap. Har ikke sett noen resultatlister, så aner ikke hvordan det gikk med våre 2 lag. Kommer tilbake snart.

Raymond Boger stilte opp i Stjernen jackpotlyn X søndag, og endte litt over midten i et sterkt felt med 6/11.

 

Brødrene Vegard og Magnus Fjørtoft på 6 og 10 år spiller i Veien SSK, og yngstemann Vegard har vært medlem hos oss siden januar, da han måtte meldes inn i en NSF-klubb for å delta i NM i hurtigsjakk. I går stakk de innom klubben for første gang for å kikke og trene litt. Magnus fikk bryne seg på Arve i 3 partier, mens Vegard spilte et langt parti mot Karsten. Unggutta var nådeløse mot de eldre, og vi håper de stikker innom hver tirsdag fremover!!

Aldersforskjell ca 87 år! Sjakk er for alle.

 

I klubbmesterskapet spilte Arnbjørn og Rune remis, mens Håvard og Roger G vant mot hhv Arvid og Frank. Runde 7 er lagt ut, og det ser ut til å bli en kamp til siste parti om turneringsseieren.

Hurtigsjakk-GP 5 ble en dobbel Berger hvor Roger Ø vant foran Kolbjørn og Arve.

Sist oppdatert (onsdag 14. mars 2018 07:01)

 

Aner ikke hvorfor det kun ble spilt 2(!!) partier sist tirsdag, men regner med alle er på plass igjen i morra. Håper disse partiene kan spilles:

  • Boger - Myhrvold
  • K.H.Lien - Dyrdal
  • J.Lien - Edvardsen
  • Hansen - Bergli
  • Granum - Lystad
  • Sandum - Gundersen

Hvis ikke dette lar seg gjøre er det flere partier som ikke er spilt, så det beste er at alle kommer, så spiller vi hurtigsjakkturnering også.

 
Dagens sjakkoppgaver