Home

7 spillere og enkel Berger i gårsdagens hurtigsjakk-GP 12. Arnbjørn til topps oran Roger Ø og Tore. I høstturneringen ble det spilt 4 partier, og neste runde er satt opp.

 

Vi spiller som alltid også i høstferien. Håper på bra fremmøte, da kun ett(!) parti ble spilt i høstturneringens 3.runde sist tirsdag.

 

Øyvind Kvamme stakk innom på sjakken i kveld, og vant likegodt årets 11. hurtigsjakk-GP foran Roger Ø og Arnbjørn. Arnbjørn kom sent og spilte kun de 3 siste rundene.

Runde 3 i høstturneringen er satt opp og spilles førstkommende tirsdag.

 

4 spillere endte til slutt øverst i Hønefoss SK 100 år Jubileumsturnering 2018 GP med 5,5 poeng på 7 runder, og det måtte finregning til for å kåre vinneren. FM Johannes Kvisla ble hårfint dømt foran FM-kollegaene Anders Hobber og Vegar Koi Gandrud. Kjell Håkon Lien fikk den sure 4.plassen og ingen pengepremie, men han stod da også over første runde grunnet jobb. Roger Østebø vant NGP-klasse 1 og ble nr 7 med 4,5 poeng.

 

Klart for 3. og siste dag av Hønefoss GP 2018. 41 spillere til start i jubileumsturneringen, og etter 5 runder er det femdelt ledelse. Vegar og Kjell Håkon er blant disse med 4/5, og de møtes i runde 5 med Kjell Håkon som hvit. Ikke for sent å stikke innom på General og kikke for de som vil. 6.runde starter kl.10, siste runde starter så fort vi er klare, men tidligst kl.1430.

Sist oppdatert (søndag 16. september 2018 10:45)

 
Dagens sjakkoppgaver